04-21-2017, 04:46 PM
Soru/ Kumbarakutum.com nedir?
Cevap/ 4 Ay ve 6 Ay süreli yatırım kuruluşudur.
Soru/ En az ne kadar yatırım yapabilirim.?
Cevap/ 4 Aylık kumbaralarda 500₺, 6 Aylık kumbaralarda 30₺
Soru/ Yatırımların bana kazancı ne kadar olur ?
Cevap/ 4 Aylık kumbaralarda %45 Örnek: min.(500₺225₺=725₺)
6 Aylık kumbaralarda %1500 Örnek: min.(30₺+320₺=350₺)
Soru/ Kumbarakutum güvenilir midir?
Cevap/ Bu sorunun garanti vereni yoktur fakat bugüne kadar ödemesini alamayan yada sorun yaşayan kimse olmamıştır.
Soru/Nasıl yatırım yapabilirim?
Cevap/ Sitede bulunan hesap numarasına ATM Aracılığıyla veya EFT/Havale aracılığıyla yatırım yapabilirsiniz.
Önemli Nokta : ATM İle yatırım yaparken açıklama kısmına MUTLAKA Üye olduğunuz telefon numarasını yazmalısınız.
EFT/Havale yaparken açıklama kısmına MUTLAKA üye olduğunuz mail adresini yazmalısınız.
Soru/ Para yatırdım, kumbara satın aldım ama onaylanmadı ne yapmalıyım?
Cevap/ Alınan kumbaralar genellikte gece 12'den sonra onaylanmaktadır, panik yapmanıza gerek yoktur.
Soru/ Nasıl kumbara alabilirim?
Cevap/ Ne kadarlık kumbara alacağınıza karar verip ödemesini yaptıktan sonra kumbara satın al kısmında kumbaranızı onaylamanız yeterli olacaktır.
Soru/ Kumbaram onaylandı başka birşey yapmam gerekiyor mu?
Cevap/ Satın aldığınız kumbara tutarına göre sistem size görev verecektir, menüdeki görevlerim kısmından görebilirsiniz.
Bu görevler tıklama görevidir. (30₺ ye 350 tıklama vermektedir.)
Görev esnasında önemli nokta, açılan sitede 20 saniye beklemeniz gerekmektedir.
Soru/ Sürem doldu kazancımı nasıl alabilirim?
Cevap/ Sisteme tanımlayacağınız hesap numarasına para çekme talebinde bulunmanız gerekmektedir.
En kısa sürede kazancınız hesabınıza yatacaktır.
Soru/ Aklıma takılan noktalar var bana kim yardımcı olabilir ?
Cevap/ Üye olduğunuzda sistem size danışman atayacaktır, aklınıza takılan veya yardım taleplerinizi danışmanınıza bildirebilirsiniz.
Tavsiye : Bütçenizi zorlamadan, kaybetseniz dahi üzülmeyeceğiniz rakamlarla yatırım yapmanız, küçük kumbaralarla girip kazancınızı tekrar kumbara olarak büyütmeniz en mantıklı olandır.
Eksik, yanlış bilgi verdi isem lütfen düzeltin.
BOL KAZANÇLAR...
Cevap/ 4 Ay ve 6 Ay süreli yatırım kuruluşudur.
Soru/ En az ne kadar yatırım yapabilirim.?
Cevap/ 4 Aylık kumbaralarda 500₺, 6 Aylık kumbaralarda 30₺
Soru/ Yatırımların bana kazancı ne kadar olur ?
Cevap/ 4 Aylık kumbaralarda %45 Örnek: min.(500₺225₺=725₺)
6 Aylık kumbaralarda %1500 Örnek: min.(30₺+320₺=350₺)
Soru/ Kumbarakutum güvenilir midir?
Cevap/ Bu sorunun garanti vereni yoktur fakat bugüne kadar ödemesini alamayan yada sorun yaşayan kimse olmamıştır.
Soru/Nasıl yatırım yapabilirim?
Cevap/ Sitede bulunan hesap numarasına ATM Aracılığıyla veya EFT/Havale aracılığıyla yatırım yapabilirsiniz.
Önemli Nokta : ATM İle yatırım yaparken açıklama kısmına MUTLAKA Üye olduğunuz telefon numarasını yazmalısınız.
EFT/Havale yaparken açıklama kısmına MUTLAKA üye olduğunuz mail adresini yazmalısınız.
Soru/ Para yatırdım, kumbara satın aldım ama onaylanmadı ne yapmalıyım?
Cevap/ Alınan kumbaralar genellikte gece 12'den sonra onaylanmaktadır, panik yapmanıza gerek yoktur.
Soru/ Nasıl kumbara alabilirim?
Cevap/ Ne kadarlık kumbara alacağınıza karar verip ödemesini yaptıktan sonra kumbara satın al kısmında kumbaranızı onaylamanız yeterli olacaktır.
Soru/ Kumbaram onaylandı başka birşey yapmam gerekiyor mu?
Cevap/ Satın aldığınız kumbara tutarına göre sistem size görev verecektir, menüdeki görevlerim kısmından görebilirsiniz.
Bu görevler tıklama görevidir. (30₺ ye 350 tıklama vermektedir.)
Görev esnasında önemli nokta, açılan sitede 20 saniye beklemeniz gerekmektedir.
Soru/ Sürem doldu kazancımı nasıl alabilirim?
Cevap/ Sisteme tanımlayacağınız hesap numarasına para çekme talebinde bulunmanız gerekmektedir.
En kısa sürede kazancınız hesabınıza yatacaktır.
Soru/ Aklıma takılan noktalar var bana kim yardımcı olabilir ?
Cevap/ Üye olduğunuzda sistem size danışman atayacaktır, aklınıza takılan veya yardım taleplerinizi danışmanınıza bildirebilirsiniz.
Tavsiye : Bütçenizi zorlamadan, kaybetseniz dahi üzülmeyeceğiniz rakamlarla yatırım yapmanız, küçük kumbaralarla girip kazancınızı tekrar kumbara olarak büyütmeniz en mantıklı olandır.
Eksik, yanlış bilgi verdi isem lütfen düzeltin.
BOL KAZANÇLAR...